بیف استروگانف

بیف استروگانف

● مواد لازم: 
▪ گوشت مغزران گوساله یا راسته پاک کرده : یک کیلو، 
▪ روغن یا کره : صد گرم،
▪ پیاز متوسط : ۳ تا ۴ عدد، 
▪ آرد : یک قاشق سوپخوری، 
▪ خامه : ۱۵۰ گرم ، 
▪ نمک و فلفل : به مقدار کافی، 
▪ سس سفید : نیم پیمانه 
● طرز تهیه: 
پیاز را خلال و در روغن سرخ می کنیم تا طلائی شود گوشت را ورقه ورقه و بعد خلال میکنیم و می شوئیم و داخل پیاز می ریزیم حرارت را ملایم می کنیم و در ظرف را می گذاریم تا آب گوشت کاملا کشیده شودد سپس دو لیوان آب در ظرف ریخته و میگذاریم گوشت بپزد و آب گوشت تمام شود بعد آرد را داخل گوشت می ریزیم و کمی نمک و فلفل می زنیم و بهم میزنیم بعد نصف لیوان آب اضافه می کنیم و می گذاریم دو سه جوش بزند تا سس آن غلیظ شود سیب زمینی ها را به نازکی یک چوب کبریت خلال کرده و در روغن فراوان سرخ میکنیم گوشت را در دیس می ریزیم د خامه و سس سفید را روی گوشت میدهیم سیب زمینی آماده شده را اطراف گوشت می ریزیم.
/ 0 نظر / 8 بازدید