شنسل گوشت با پنیر گودا

شنسل گوشت با پنیر گودا

مواد لازم :

استیک گوشت گوساله       8 تکه
ژامبون دودی       4 ورق
پنیر گودا ورقه       4 ورق
تخم مرغ      2 عدد
نمک و فلفل      به میزان لازم
پودر نان         60 گرم
روغن مایع ذرت      مقداری

 

 طرز تهیه :

بین هر دو تکه برش استیک , یک ورقه ژامبون و یک ورقه پنیر بگذارید. تخم مرغ ها را داخل یک کاسه شکسته و با چنگال بزنید . کمی نمک و فلفل به آن بزنید . استیک های آماده شده را داخل تخم مرغ بزنید سپس در پودر نان بغلطانید . کمی روغن مایع در ماهیتابه بریزید ماهیتابه را روی حرارت بگذارید. استیک ها را در آن قرار دهیدو دو طرف استیک را در کره سرخ کنید تا برشته و طلایی شود. سپس به ظرف اصلی انتقال دهید. (برای جلوگیری از ... ای شدن سریع گوشت , قبل از سرخ کردن گوشت , آن را تکان دهید تا اضافه های پودر نان بریزد ) .

/ 0 نظر / 15 بازدید